Τρόποι πληρωμής

 1. Με Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners) ή με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass:

  Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.euphoria-perfumes.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Alpha Bank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.euphoria-perfumes.gr. Στην διαδικασία αυτή, η www.euphoria-perfumes.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Κάρτας, η www.euphoria-perfumes.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.
 2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:
  Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.
  Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.
  Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.
  Τραπεζικοί λογαριασμοί
  1.  ALPHA BANK:
   Αριθμός IBAN: GR4601406670667002002012024

   Όνομα Δικαιούχου: ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με elta courier και το κόστος αποστολής είναι 5€ για παράδοση εντός Ελλάδος.

Για παράδοση εκτός Ελλάδος θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος αποστολής της παραγγελίας σας μέσω email.